Hangstoel van Tropilex
Reisartikelen

De hangstoel van Tropilex getest!

Je leest het goed, we hebben de hangstoel van Tropilex getest! Een variatie op de kleurrijke hangmatten die zij ook in het gamma hebben zitten. Lees onze mening over dit product in dit blogartikel.

Wie is Tropilex?

Tropilex is een leverancier van hangmatten en -stoelen. Ze zetten volop in op kwaliteit, duurzaamheid en eerlijke productie. De hangmatten- en stoelen worden allemaal met de hand geweven in Colombia, Brazillië en India. Ze gaan zelf de fabrieken bezoeken ter plaatse en kijken toe op de arbeidsomstandigheden en waar de grondstoffen vandaan komen. Dit zijn waarden die de bewuste consument en ook wij hoog in het vaandel dragen.

Bovendien is Tropilex aangesloten bij 1% For The Planet. Dit wil zeggen dat zij minimaal 1% van de jaarlijkse omzet doneren aan non-profit milieuorganisaties. Je doet dus ook iets goed als je een hangmat of -stoel bij hen aanschaft.

Onze mening

Het voordeel bij een hangstoel is dat je maar één bevestigingspunt nodig hebt. Je hebt voldoende aan een stuk touw en een stevige tak die hoog genoeg is. Daarna kan het genieten beginnen!

Je merkt meteen dat de stoffen van een hoge kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. De vrolijke kleurtjes maken het des te leuker. Je kan hem meenemen op reis of hang hem gewoon op in je eigen tuin. Lees een boek, drink een cocktail of relax, vakantiegevoel gegarandeerd.

De levering gebeurt zeer efficiënt en snel. De hangstoel zit verpakt in een mooi opbergtasje die van hetzelfde materiaal is gemaakt als de hangstoel zelf. Je kan hem dus makkelijk opnieuw opbergen.

Conclusie

Koop je nu een hangmat of -stoel bij Tropilex, de kwaliteit is uitzonderlijk hoog. Het duurzame beleid dat Tropilex voert, is in onze ogen ook een grote pro. Het is niet alleen weten wat je koopt, maar ook bij wie je het koopt.

Je kan natuurlijk zo’n leuke hangstoel voor jezelf kopen, maar hoe tof is het om er eentje cadeau te doen? Bekijk het ganse gamma op https://www.hangmatgigant.be/.

*Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Tropilex.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *